Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Biologische aanbiedingen supermarkt

Aanbiedingen Biologische Producten op een rijtje

Biologische-aanbiedingen-supermarktBij het boodschappen doen kies ik het liefst voor duurzame producten. Gelukkig komen er ook steeds meer winkels die een ruim biologisch aanbod hebben. Biologische producten zijn vaak veel lekkerder maar helaas ook een stukje duurder.  In mijn geval maak ik tussen beide vaak een afweging.  Duurzaam leven vind ik belangrijk dus ik geef bewust de voorkeur aan biologisch, maar de prijs moet ook acceptabel zijn. Dat biologische producten iets duurder zijn is bekend. Koop je al de producten bij bijvoorbeeld een biologische  supermarkt dan is de totaalprijs van je boodschappen een stuk hoger. Net als ik gaan de meeste onder ons dan ook naar verschillende winkels om zo op een creatieve en verantwoorde manier de boodschappen bij elkaar te sprokkelen. Zo maak ik regelmatig het rondje De Natuurwinkel, Dirk en Albert Heijn. Daarbij zijn de aanbiedingen natuurlijk extra interessant. Daarvoor gebruik ik tegenwoordig de site www.biologischeaanbiedingen.nl Op deze site zie je elke week de biologische aanbiedingen bij alle winkels bij jouw in de buurt. Of als je wilt krijg je alle biologische aanbiedingen elke zondag per email binnen. Echt super handig! Je houdt extra geld over voor nog meer biologische producten, waardoor je totaal van biologische producten groeit bij het zelfde huishoudbudget. En daar word ik heel blij van!
Dirk

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.