Altijd de goedkoopste én groenste energieleverancier!

Bij een duurzame levensstijl hoort minder energieverbruik en natuurlijk groene energie. De energiemarkt is ingewikkeld en helaas niet transparant. Daardoor is het een tijdrovende klus elk jaar uit te zoeken of je de goedkoopste en groenste energieleverancier hebt. Dat moet makkelijker kunnen! Zo zijn we bij Slimm€nergie terecht gekomen. Samen hebben we een aanbod samengesteld dat je ieder jaar automatisch een groene leverancier garandeert tegen een scherpe prijs. 

Altijd groenste en goedkoopste energieleverancier

Slimm€nergie neemt alles uit handen

De organisatie Slimm€nergie zoekt naar de goedkoopste energie-optie voor hun klanten en verleent bovendien een belangrijke service: ze neemt de klant alles uit handen. Je schrijft je eenmalig in en wordt vervolgens elk jaar (tegen een vergoeding van €29,95 en nu €24,95 via Duurzaam Thuis) automatisch overgezet naar de goedkoopste, groene energieleverancier op dat moment. Lees meer en schrijf je in op onze actiepagina!

Hoe je tot honderden euro’s kunt besparen

Op basis van de jaarlijkse energieleverancier overstapkorting en bijvoorbeeld een lager vastrecht, wordt gezorgd dat je tot honderden euro’s per jaar kunt besparen! Hierbij heb je uiteraard de jaarlijkse bijdrage van €24,95 lang en breed terugverdient. Daarnaast zorgen ze voor de overstap en nemen ze alle administratie uit handen. Je krijgt elk jaar bericht bij welke leverancier je bent aangesloten en tegen welk laag tarief. Uiteraard heb je dan nog 14 dagen bedenktijd.

Speciaal Duurzaam Thuis aanbod

Consumentenbond groenste energie duurzaam thuis

Omdat wij alles graag simpel houden hebben we samen met Slimm€nergie een speciaal aanbod geregeld. Voor de bezoekers die zich via ons aanbod  aanmelden bij Slimm€nergie zullen uitsluitend naar de groenste en goedkoopste energieleveranciers worden overzet. De lijst met leveranciers is gebaseerd op de lijst van de Consumentenbond (zie plaatje).

Alleen een score boven de 9 is voor ons voldoende en daarom zal er dit jaar gekeken worden naar de volgende leveranciers: Easyenergy, Energie van Ons, om|nieuwe Energie, Pure Energie, Vrijopnaam, Powerpeers, HVC Energie, Vandebron en Greenchoice.

Het betekent dus dat je elk jaar aangesloten zult zijn bij de goedkoopste én groenste energieleverancier. Zoals gezegd schrijf je je eenmalig in en regelen ze voor jou de overstap én de administratie. Je bespaart dus tijd en geld! Doordat Slimm€nergie en Duurzaam Thuis dit aanbod samen hebben gecreëerd krijg je als bezoeker van onze website extra korting en betaal je via dit aanbod nu €24,95 in plaats van de reguliere prijs van €29,95. Zorg dan wel dat je je via de onderstaande knop aanmeldt.

Groene Energie Tool

Voordelen op een rijtje:

 Bespaar honderden euro’s
 Jaarlijks de groenste en goedkoopste aanbieding
 Geen vergelijk en uitzoekwerk meer
 Extra Duurzaam Thuis korting op aanmelding
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Laat een reactie achterx

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.