Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing

Blog

Sinds 2007 zijn we bezig met duurzaam nieuws, tips en artikelen te schrijven om het makkelijker te maken zelf bij te dragen. Hieronder kun je alle leuke nieuwtjes vinden rondom duurzaamheid in en rondom je huis. 

Wil je beginnen met verduurzamen en zoek je een startpunt, bekijk dan de Tien gouden regels voor duurzaam wonen. Verder kun je onze grootste thema’s vinden in het menu bovenaan. Een tipje van de sluier, isoleren maakt de meeste impact!

Bievenbus

Brievenbus op zonne-energie

Duurzame presentatie van woonhuis en organisatie. PO Box Sun® heeft een prachtig design en is energieneutraal.

Inconvenient truth

Aanhang groene organisaties in de lift

Dit jaar waren ongeveer vier miljoen mensen lid of donateur van een ‘groene organisatie’. Dit blijkt uit een onderzoek van het VARA-radioprogramma Vroege Vogels

Groenleven

Groen leven voor Dummies

Ik heb zojuist het boek ‘Groen leven voor Dummies’ besteld. In dit boek lees je hoe je op een eenvoudige manier je ‘mondiale voetafdruk’ kunt…

Waterstof huis

Particulier huis op waterstof

Deze man heeft zijn huis volledig zelfvoorzienend kunnen maken door groene energie verkregen uit zonnepanelen, wind, en waterstofinstallatie.

Arnhem

Waterstofhuizen voor Sint Marten

Door waterstof, zonnepanelen en wind is het mogelijk een huis zelfvoorzienend te maken op groene energie. in Arnhem denken ze erover na.

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.