Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing

Blog

Sinds 2007 zijn we bezig met duurzaam nieuws, tips en artikelen te schrijven om het makkelijker te maken zelf bij te dragen. Hieronder kun je alle leuke nieuwtjes vinden rondom duurzaamheid in en rondom je huis. 

Wil je beginnen met verduurzamen en zoek je een startpunt, bekijk dan de Tien gouden regels voor duurzaam wonen. Verder kun je onze grootste thema’s vinden in het menu bovenaan. Een tipje van de sluier, isoleren maakt de meeste impact!

Led lamp

Aanval ingezet op gloeilamp!

Wat zijn de alternatieven voor de gloeilamp? Een vergelijkende test op verbruik, prijs en sfeer tussen gloeilamp, spaarlamp en LED lamp.

Goodies

Goodies Magazine

Net als Duurzaam Thuis geeft Goodies Magazine informatie en inspiratie aan mensen die bewust keuzes wil maken. Het liefst met concrete handvatten.

Triodos bank

Groene hypotheek of klimaathypotheek?

Rabobank,Triodos, ASN, ING en Fortis bieden groene hypotheken aan voor duurzaam (ver)bouwen. Wat zijn de verschillen? We zetten ze op een rijtje.

Auro verf

Verf je huis écht lekker fris

Bij de productie en verwerking van de reguliere verven op aardoliebasis komen veel giftige stoffen vrij. Deze blijven vaak in een lengte van jaren nog…

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.