Blog

Sinds 2007 zijn we bezig om duurzaam nieuws, tips en artikelen te schrijven. Dit kun je hieronder vinden.

Kamperen in eigen tuin
Er op uit

Kamperen in eigen tuin

Corona en klaar met thuis zitten? Ga lekker genieten van de kleine dingen. Ga gewoon lekker kamperen! Hoe dan? Nou in je eigen tuin! Tips thuis kamperen.

Consuminderen
Duurzaam leven

Consuminderen – wat is dat eigenlijk?

Praktische tips om minder te consumeren en bewuster te leven. Meer geluk, met minder. Verkoop wat je niet gebruikt, krijg een ruimer gevoel. Probeer het!

Bij bloemen
Dieren

Nationale Zaaidag op 22 april! Doe mee!

Op 22 april is het Nationale Zaaidag! Biologische zaden worden verspreid in Nederland tijdens de zaaicampagne ter voedselbank voor de bij. Doe mee!

Duurzaam verbouwen subsidie overzicht 2020
Duurzaam wonen

Overzicht subsidies duurzaam verbouwen 2020

Overzicht alle subsidies voor duurzaam verbouwen 2020 op een rijtje. Met subsidietool kun je per gemeente kijken voor welke subsidie je in aanmerking komt.

Overzicht van de groenste energieleverancier.
Elektriciteit

Wie is de groenste energieleverancier 2020?

Groot onderzoek naar 31 energieleveranciers. 11 leveranciers kunnen zich echt groen noemen. Wil je gegarandeerd 100% groene stroom kies dan deze partijen!

Voorbeeld Tiny house om te bezichtigen
Duurzaam wonen

Tiny House Beurs 14, 15 en 16 mei

Ben je je ook aan het verdiepen in tiny huisjes dan is het leuk om op 14, 15 en 16 mei te kijken op de Tiny house Beurs op Basekamp in IJmuiden aan zee.

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.