Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing

Blog

Sinds 2007 zijn we bezig met duurzaam nieuws, tips en artikelen te schrijven om het makkelijker te maken zelf bij te dragen. Hieronder kun je alle leuke nieuwtjes vinden rondom duurzaamheid in en rondom je huis. 

Wil je beginnen met verduurzamen en zoek je een startpunt, bekijk dan de Tien gouden regels voor duurzaam wonen. Verder kun je onze grootste thema’s vinden in het menu bovenaan. Een tipje van de sluier, isoleren maakt de meeste impact!

Ecological footprint

Jouw carbon footprint

Ontdek wat een carbon footprint is en kijk hoeveel CO2 jij uitstoot. Verander je gedrag door op de grootste vervuilers te letten.

Website van het jaar duurzaamheid

Nominatie website van het jaar 2020!

Geweldig nieuws! Duurzaam Thuis is genomineerd voor website van het jaar 2020 in de categorie Duurzaamheid. Met bijna 1.5 miljoen bezoeken de grootste site op…

Wegwerpflessen en bekers

Duurzame waterflessen en koffiebekers

In ons dagelijks leven worden we ons steeds bewuster wat we gebruiken en vooral verbruiken. Waterflessen en koffiebekers: it’s time to bring your own!

Windenergie thuis in nederland

Lage energieprijzen, historisch laag!

Historisch lage energieprijzen. Laag aanbod, prijzenoorlog zorgen ervoor dat prijzen zeer laag zijn. Maak er als consument nu gebruik van!

Appel schoonmaken gif

Hoe verwijder je gif van een appel?

De appel staat in de top tien van meest bespoten fruit! Wassen verwijderd niet de pesticiden. Wat kun je dan wel doen om je appel…

Azijn schoonmaken

Tips: schoonmaken met azijn

Azijn is duurzaam en goedkoop. Je kunt veel dingen schoonmaken met azijn – van waterkoker tot kinderspeelgoed. Dit zijn onze tips.

Tweedehands meubels duurzaam

6 redenen voor tweedehands meubels

Gezonder, duurzamer en zoveel leuker. Kies voor een eigen stijl met tweedehands meubels. Laat de woonboulevards links liggen en bespaar geld!

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.