Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing

Blog

Sinds 2007 zijn we bezig met duurzaam nieuws, tips en artikelen te schrijven om het makkelijker te maken zelf bij te dragen. Hieronder kun je alle leuke nieuwtjes vinden rondom duurzaamheid in en rondom je huis. 

Wil je beginnen met verduurzamen en zoek je een startpunt, bekijk dan de Tien gouden regels voor duurzaam wonen. Verder kun je onze grootste thema’s vinden in het menu bovenaan. Een tipje van de sluier, isoleren maakt de meeste impact!

Huisdieren hond

Huisdieren en azijn?!

Azijn doodt schimmels, bacteriën en ziektekiemen. Ook gaat vieze geurtjes, vlooien en teken van huisdieren op een natuurlijke manier te lijf.

Kamperen in eigen tuin

Kamperen in eigen tuin

Corona en klaar met thuis zitten? Ga lekker genieten van de kleine dingen. Ga gewoon lekker kamperen! Hoe dan? Nou in je eigen tuin! Tips…

Consuminderen

Consuminderen – wat is dat eigenlijk?

Praktische tips om minder te consumeren en bewuster te leven. Meer geluk, met minder. Verkoop wat je niet gebruikt, krijg een ruimer gevoel. Probeer het!

Bij bloemen

Nationale Zaaidag op 22 april! Doe mee!

Op 22 april is het Nationale Zaaidag! Biologische zaden worden verspreid in Nederland tijdens de zaaicampagne ter voedselbank voor de bij. Doe mee!

Tiny house

Een tiny house kopen

Als je een tiny house wilt kopen moet je rekening houden met een aantal belangrijke (en leuke!) zaken. Wij vertellen je meer.

Azijn om mee te koken

Koken met azijn? Zo doe je dat

Azijn is goedkoop, duurzaam en veelzijdig. Naast schoonmaken met azijn kun je ook koken met azijn. Met deze tips kun jij aan de slag!

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.