Als je op zoek bent naar een mooie keuken dan moet je echt eens bij Bulthaup gaan kijken. Je bent gewaarschuwd want ze zijn niet de goedkoopste. Maar dan heb je ook echt wat een ultra strakke keuken een combinatie van design, functionaliteit en eenvoud. Deze kenmerken hebben ze in hun allernieuwste keukensysteem b1 nog verder doorgevoerd. De Bulthaup b1 is een zeer compacte keuken, opgebouwd uit een beperkt aantal basiselementen. Een keuken waarbij alles is teruggebracht tot de essentie zonder overbodige details en dus zonder het milieu onnodig te belasten.

Bulthaup b1 keuken

Duurzaam materiaalgebruik

De principiële aandacht voor het milieu komt terug in het gebruik van eerlijke materialen, gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, die lang mee gaan. Dat is hout met FSC-certificaat, stalen planken en bodems die 100% recyclebaar zijn, maar ook een hypermoderne afzuigkap, voorzien van filters van actieve koolstof die na reiniging kunnen worden hergebruikt. Daarnaast zijn alle keukens van Bulthaup ook nog eens voorzien van lak op waterbasis. Kortom allemaal aspecten die van belang zijn voor de milieubalans van een keuken.

Het leuke is dat de b1 eigenlijk het goedkoopste instapmodel is van Bulthaup. Hiermee komt de ideale keuken toch wel heel dicht bij!