Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Groendak

  Duurzaam bouwen en wonen met groendak

  Op donderdag 28 oktober organiseren Helicon en Groene Steden een kennisbijeenkomst over duurzaam bouwen en wonen met groene daken onder het motto: ‘van inspiratie naar implementatie’. Op deze bijeenkomst zijn ervaringen te horen over projecten in binnen- en buitenland. Ook is volop aandacht voor subsidieregelingen met praktijkcases. Uitgebreid zal worden ingegaan op de begroeiing zelf en de te meten effecten van dakbegroeiing.

  Groendak

  Aanmelden groene daken bijeenkomst

  De bijeenkomst wordt gehouden bij Helicon Opleidingen MBO Nijmegen, Energieweg 19, 6541 CW Nijmegen. De bijeenkomst start in de namiddag om 16:00 en duurt tot  20:00 uur. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden per email aan: info@groenesteden.nl  onder vermelding van uw naam, onderwerp: groendak. Voor inlichtingen/vragen/suggesties kunt u mailen naar: geert.elemans@groenesteden.nl  of bel: 06 – 23 1717 88.

  Dirk

  Dirk van Genugten

  Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
  0 0 stemmen
  Nieuw: Geef Artikel Score
  Abonneer
  Laat het weten als er
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Volg ons op Facebook

  We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.