HTwitter duurzaamet is vanaf nu ook mogelijk om via Twitter op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op Duurzaam Thuis. We starten met het tweeten van al het laatste nieuws en gaan komende tijd wat experimenteren met korte nieuwsfeiten. Natuurlijk hopen we jou te verwelkomen als volger en zo nog meer mensen enthousiast te maken om thuis aan de slag te gaan met duurzaamheid.

Twitter is natuurlijk het ideale medium om leuke dingen met elkaar te delen. We hopen dan ook overladen te worden met allerlei persoonlijke tips over duurzaam bouwen, wonen of leven uit het land. Zodat we met elkaars ideeën en ervaringen nog makkelijker aan de slag te kunnen met duurzaamheid in en rondom het huis. Dus iedereen met leuke en interessante tips… tweet het ons! En natuurlijk vinden we het helemaal geweldig als we door jullie worden geretweet!

Hoe werkt het? Eigenlijk heel simpel. Ga via je eigen Twitter account  naar dirkdt en klik aan de linkerkant op de button ‘follow’. Je ontvangt dan automatisch het laatste Duurzaam Thuis nieuws op je eigen Twitterprofiel.

Ga naar duurzaam thuis op Twiter