De wereld is in beweging en wij kunnen dan ook niet stil blijven staan. We zullen met zijn allen moeten samenwerken aan een duurzame maatschappij. Het probleem is dat een visie op de toekomst hiervoor ontbreekt. Daarom heeft het Project ‘Our Common Future 2.0‘ met een groep van driehonderdvijftig vrijwilligers een inspirerende visie ontwikkeld op de maatschappij van morgen. Welke droom staat ons voor ogen en op welk terrein? Wat kunnen we bijvoorbeeld betekenen op het gebied van duurzaam wonen? En als we dat helder hebben, waar moeten we dan nu aan gaan werken? De inspanning van alle vrijwilligers heeft geresulteerd in het boek ‘Duurzaam Denken en Doen – Inspiratieboek voor onze gezamenlijke toekomst’. Eén van de hoofdstukken in dit boek gaat over de duurzaamheidvisie op het gebied van wonen en sluit mooi aan bij de uitgangspunten van Duurzaam Thuis.
Our common future logo

 

Evenement over verduurzamen Nederland

Om deze en andere ideeën over een duurzame toekomst met Nederland te delen vindt op 20 mei het grootste duurzaamheidevenement van Nederland plaats. Tijdens dit evenement zijn er bijdragen van Ruud Lubbers, Adjiedj Bakas, Marjan Minnesma, Ruud Koornstra en vele anderen. Ook zal er met vijf prominente Tweede Kamerleden worden gedebatteerd over de rol van de politiek in het verduurzamen van Nederland. Daarnaast vinden er ruim vijfentwintig parallelsessies plaats. Eén van deze parallelsessies zal specifiek gaan over duurzaam wonen dus daar zijn wij zeker bij!

Inschrijven Our Common Future 2.0 Evenement

Een ticket zonder boek kost 25 euro en met het boek ‘Duurzaam Denken en Doen – Inspiratieboek voor onze gezamenlijke toekomst’ 35 euro (bij aanmelding voor 1 mei). Inschrijven voor dit inspirerende evenement kan op: Our Common Future 2.0 conferentie