Duurzame lifestyle beurs GOOD in Lelystad

Geplaatst op 16 februari 2010 in Lifestyle

good-duurzaam-lifestyle-beurs-lelystadLifestyle beurs Good! Lelystad is het eerste en grootse evenement voor mensen met een duurzame levenstijl. De beurs is volledig gericht op het verschaffen van de laatste informatie, over duurzame producten en diensten en op groene keuzes die zowel de mensen als de wereld een stapje verder kunnen helpen.

Workshops Duurzaamheid

Tijdens de beurs zijn er diverse workshops over duurzame thema’s en kun je kennis maken met allerlei grote en kleine bedrijven die producten en diensten aanbieden op het gebied van Duurzaamheid.

Kennismaken ondernemers bestuurders en consumenten

Voor initiatiefnemers  is de beurs interessant om in contact te komen met consumenten en in gesprek te raken met potentiële nieuwe doelgroepen. Maar de beurs is ook aantrekkelijk om je netwerk uit te breiden en zaken te doen.  Vrijdag 23 april is ingericht als ‘business2 government2 business-dag’, waar ondernemers, bestuurders en organisaties met elkaar in contact komen en informatie kunnen uitwisselen.

De beurs is op 23, 24 en 25 april in de Aluhal, Kust bij Bataviaterrein. De toegangsprijs is € 5,– Voor meer informatie kun je terecht op de website GOOD! Lelystad

Reacties (1)
taroena
16/03/10 • 15:35

Wat een supergoed initiatief!
Daar houden wij wel van. Klinkt als een hele leuke beurs, waar je absoluut heen moet.

Plaats hier uw reactie
Bij Duurzaam Thuis kun je alles lezen over duurzame oplossingen in en rondom het huis. Naast het bieden van overzicht proberen we per onderwerp tips te geven om zelf concreet aan de slag te kunnen!
DuurzaamThuis nieuwsbrief
* = verplicht veld