Ben je er al lang over aan het nadenken om je eigen huis energiezuiniger en duurzamer te maken? Ga dan komende zaterdag 29 oktober eens kijken op de Veluwe.  Daar is de open huizen route 2011 van duurzame woningen. Woningeigenaren stellen die dag hun eigen huis open en verzorgen rondleidingen om te laten zien welke materialen en oplossingen zij hebben toegepast om hun woning energiezuiniger en duurzamer te maken.

Duurzaam wonen veluwe

Aan de duurzame huizenroute doen huiseigenaren en bedrijven mee die energiebesparende toepassingen in zowel nieuwbouw als bestaande bouw hebben toegepast. Denk daarbij aan zonnepanelen, houtkachels, groene daken, en slimme isolatieoplossingen. Het leuke is dat je rechtstreeks kunt spreken met ervaringsdeskundigen. Ideaal om ideeën op te doen en tips te krijgen over duurzaam wonen.

Deelnemende gemeenten

De deelnemende gemeenten zijn Putten, Oldebroek, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Hattem, Elburg en Heerde. Kijk op de website van Veluwe Duurzaam om te zien welke families en bedrijven mee doen aan de duurzame open huizenroute. Ga naar website Veluwe Duurzaam