Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Bladeren

Scheuren naar een betere wereld

Aangezien je momenteel op www.duurzaamthuis.nl bent, is de kans groot dat jij al stappen onderneemt om je huis te verduurzamen of op andere manieren verbeteringen aan het maken bent die bijdragen aan een betere wereld. Maar de wereld verbeteren hoeft niet altijd met grote stappen en ingewikkelde veranderingen. Ook de kleine stapjes kunnen hier aan bijdragen. En juist die kleinere stapjes zijn in de praktijk soms lastig te realiseren. Maar niet als je er dagelijks aan herinnerd wordt en handige tips krijgt! De Duurzame Scheurkalender helpt je daarbij.

Duurzame scheurkalender

Tips, tricks, en inspiratie

De Duurzame Scheurkalender geeft je dagelijks praktische tips, informatie, weetjes, dillema’s, recepten en nog veel meer op het gebied van duurzaamheid. Een breed scala aan onderwerpen komt gedurende het hele jaar voorbij; van biomassa, stikstof en zonnepanelen tot kliekjesrecepten en bijentelling.

De scheurkalender is bedoeld om je te informeren, aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. En zo bij te dragen aan een stap vooruit, op naar een betere, schonere en gezonde wereld.

Ben je benieuwd wat er allemaal in de scheurkalender staat? Hieronder vind je een paar voorbeelden van bladzijden uit de duurzame scheurkalender. Op deze website kun je meer voorbeelden inzien én het product direct bestellen. Veel scheurplezier!

Isabelle Snaauw

Isabelle Snaauw

Isabelle (25) is freelance redacteur bij Duurzaam Thuis. Maar ook in haar dagelijks leven werkt ze aan projecten die de wereld een beetje duurzamer maken. Ze weet veel van windenergie en verwarmen, maar schrijft als vegetariër het liefst over duurzaam koken en eten.
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.