hreketel1

EINDE ACTIEPERIODE!

De energieleverancier Eneco heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. En het blijft niet alleen bij woorden je ziet het ook overal in terug. Het viel me deze week weer op met hun nieuwe HRE ketel actie. Dit is een ketel die naast warmte ook zelf stroom produceert waardoor je veel energie kunt besparen. Momenteel heeft Eneco al diverse grote veldtesten lopen. Maar nu is het ook mogelijk om zelf mee te doen aan de test. Voor € 1950,- (de prijs van een standaard ketel) komen ze hem bij jou installeren. Je moet alleen nog wel even ingeloot worden want er zijn maar 50 HRE ketels beschikbaar.

EINDE ACTIEPERIODE!

Deze actie geeft weer aan dat Eneco hard werkt aan haar doelstellingen. Laatst bleek ook al uit een onderzoek van Greenpeace dat Eneco de groenste energieleverancier van Nederland is.  Eneco investeert het meest in groene stroom en meer schone energie dan gemiddeld. Vorige week is Eneco door het tijdschrift Green.2 uitgeroepen tot het meeste duurzaam en eerlijk opererende bedrijf. Het bedrijf voert hiermee de eerste editie van de zogenoemde Green 200 aan omdat Eneco duurzaam ondernemen als absolute noodzaak ziet. Het bedrijf belooft in de nieuwste editie van Green.2 dat in 2030 alle energie voor elke klant uit duurzame energiebronnen afkomstig is. En dat is een uitspraak die staat.

Kortom de HRE ketel actie geeft weer aan waar Eneco voor staat. Ik heb inmiddels mijn ouders aangemeld voor de actie. Deze wonen vrijstaand en zoals ik al eens geschreven heb is een HRE ketel vooral geschikt voor woningen met een wat hoger verbruik. Daarnaast is mijn eigen ketel net nieuw, jammer want ik had graag zo’n blitse groene ketel gehad.

Meer lezen over de HRE ketel?