Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Goodies

Goodies Magazine

GoodiesEr verschijnen steeds meer tijdschriften over zingeving, persoonlijke groei en maatschappelijke betrokkenheid. Zingeving, spiritualiteit en milieu zijn hot. En dat is terug te zien in vele bladen: Happinez, Psychologie, Onkruid en Ode. Goodies Magazine past ook in dit rijtje. Het Goodies Magazine bestaat al weer dik een jaar en de filosofie spreekt me nog steeds aan. Het is een blad voor mensen die iets goeds willen betekenen voor de wereld. Dat hoeft niets wereldschokkends te zijn, klein beginnen kan ook al heel veel betekenen. Het gaat over de goede dingen in het leven, maar wel met oog voor eerlijkheid & duurzaamheid. Zonder een moralistische overkill.

Net als Duurzaam Thuis biedt Goodies Magazine informatie en inspiratie aan de groeiende groep mensen die bewust keuzes wil maken. Het liefst met concrete handvatten, product- en verkoopinformatie, zodat je de bewuste keuzes ook gemakkelijk kunt maken.

Blad wordt helaas niet meer uitgegeven

Dirk

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.