Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Groenleven

Groen leven voor Dummies

GroenlevenIk heb zojuist het boek ‘Groen leven voor Dummies’ besteld. In dit boek lees je hoe je op een eenvoudige manier je ‘mondiale voetafdruk’ kunt verkleinen en over effectieve strategieën om een groot deel van je leven ‘groen’ te maken. Of het nu gaat om energiebesparing in huis, groen bankieren of het schoonhouden van je straat; met kleinschalige initiatieven kan iedereen zijn steentje bijdragen aan een beter milieu. Uiteraard ontbreekt ook het bij de ‘Voor Dummies’ bekende ‘Deel der tientallen’ niet, met onder andere ‘Tien geweldige duurzame acties die je vandaag nog kunt ondernemen’, waarvan hieronder de belangrijkste op een rij: – Organiseer je recycling – Laat de auto vaker staan – Wees vastbesloten energiezuinig te worden – Led there be light – Verander van energieleverancier – Draai die kraan dicht – Koop alleen wat je nodig hebt – Blijf op de hoogte van ontwikkelingen (lees Duurzaamthuis) Kortom ‘Groen leven voor Dummies’ is een handleiding om stappen te zetten richting een duurzaam leven. Meer informatie over dit boek kun je ook lezen op de website van Groen leven voor Dummies. Zodra ik hem uit heb dan lees je hier mijn reactie.
Dirk

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.