Vandaag viel bij mij de HEMA folder op de mat. Nu ben ik meestal niet zo van de folders, maar deze gris ik er meestal snel tussen uit. In deze folder presenteert HEMA hun nieuwe lijn: Naturally HEMA! De producten zijn duurzaam geproduceerd met natuurlijke materialen en dus extra vriendelijk voor ons milieu. Gewoon praktisch aansprekende spullen zoals u van HEMA gewend bent en ook nog eens verantwoord. Dus écht HEMA kan vanaf nu ook écht Duurzaam!

Hema

Het assortiment bestaat uit dames- en herenmode, kindermode, been- en ondermode, beddengoed en handdoeken. Het leuke is dat ook deze spullen er helemaal volgens de HEMA-stijl uit zien. Je herkent de Naturally HEMA-artikelen aan een groen labeltje.

Naast het groene label hebben de producten een organic cotton of organic process label. Het organic cotton label geeft aan dat er gebruik is gemaakt van speciaal biologisch geteeld katoen. Het organic process label geeft aan dat het productieproces op verantwoorde wijze heeft plaatsgevonden en dat er gebruik is gemaakt van extra milieuvriendelijke verfstoffen.