HEMA komt met nieuwe lijn: Naturally Hema!

Geplaatst op 15 januari 2008 in Lifestyle

Vandaag viel bij mij de HEMA folder op de mat. Nu ben ik meestal niet zo van de folders, maar deze gris ik er meestal snel tussen uit. In deze folder presenteert HEMA hun nieuwe lijn: Naturally HEMA! De producten zijn duurzaam geproduceerd met natuurlijke materialen en dus extra vriendelijk voor ons milieu. Gewoon praktisch aansprekende spullen zoals u van HEMA gewend bent en ook nog eens verantwoord. Dus écht HEMA kan vanaf nu ook écht Duurzaam!

Het assortiment bestaat uit dames- en herenmode, kindermode, been- en ondermode, beddengoed en handdoeken. Het leuke is dat ook deze spullen er helemaal volgens de HEMA-stijl uit zien. Je herkent de Naturally HEMA-artikelen aan een groen labeltje.

Naast het groene label hebben de producten een organic cotton of organic process label. Het organic cotton label geeft aan dat er gebruik is gemaakt van speciaal biologisch geteeld katoen. Het organic process label geeft aan dat het productieproces op verantwoorde wijze heeft plaatsgevonden en dat er gebruik is gemaakt van extra milieuvriendelijke verfstoffen.

Reacties (2)
Kernebeek
13/02/10 • 23:29

Hallo,
ik heb bij de Hema een shirt gekocht (woman’s stretch t-shirt). Op de plastic verpakking staat een groene sticker met de tekst “naturally Hema organic cotton”. Echter, op het shirt is geen label te vinden en er staat op geen enkele manier op het shirt dat het organic cotton betreft. Het shirt is dus niet als biologisch herkenbaar. Kun je er zeker van zijn dat het wel echt biologisch katoen is? Tenslotte kan iedereen een groene sticker op de plastic verpakking plakken!

rob
24/07/11 • 07:21

wij hebben veel hema bio baby kleding gekocht, maar het blijkt dat het percentage bio katoen 3% is ! en 95% gewoon katoen. Wat een oplichters ik ga morgen een klacht indienen.

Plaats hier uw reactie
Bij Duurzaam Thuis kun je alles lezen over duurzame oplossingen in en rondom het huis. Naast het bieden van overzicht proberen we per onderwerp tips te geven om zelf concreet aan de slag te kunnen!
DuurzaamThuis nieuwsbrief
* = verplicht veld