Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Limburg mooiste dirk

Hij is er… mijn nieuwe trots!

Mountainbiken is mijn grootse hobby. Lekker raggen over paden en door bossen. Jezelf geestelijk en lichamelijk even helemaal leeg rijden, echt heerlijk.  Dit jaar was het tijd voor een nieuwe fiets. De keuze was erg lastig want de mtb wereld ontwikkeld zich snel en staat bol van de technische snufjes en gadgets. Zoek dan maar eens uit wat jouw fietsje moet zijn. Na weken alle mountainbike blaadjes uitgespit te hebben kwamen er twee totaal verschillen bikes uitrollen. De ene is snel, blits en flashy echt een show fietsje en ik moet stiekem toegeven dat ik dat toch wel lekker vind. En de andere is doordacht, degelijk en afgemonteerd met onderdelen die zich de afgelopen jaren echt bewezen hebben. Heeft weinig onderhoud nodig en heeft als motto: Ride it all the Time!  Het is uiteindelijk de tweede mountainbike geworden. Een hele mooie Idworx Mountain Rohler. Ik hou nu eenmaal van grote merken die tijdloze duurzame dingen maken. Ben je ook een mountainbiker dan zal ik je de komende seizoenen tijdens toertochten op deze zwarte racemachine voorbij komen:-) Lees ook: Test Idworx Mountain Rohler met Rohloff naaf

Mijn nieuwe bolide!

dirk van genugten
Dirk

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hey Dirk, gefeliciteerd met je nieuwe kindje!!! :-)

Thx Christ, gisteren lekker lopen knallen bij jou om de hoek de Drunense Duinen!

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.