Geen lelijke dozen of plastic containers meer voor het verzamelen van oud papier. Maar een prachtige design papierbak van duurzaam hout. De Papergen. Zojuist is de 100e bak bij ons besteld! Ook deze keer is het weer een Big Bamboo, onze bestseller. Dit leek ons een goede reden om weer eens aandacht te besteden aan dit door ons ontwikkelde product.Oud papierbak hout

Design papierbak

Vrijwel iedereen is er inmiddels van overtuigd dat het zinvol is om papier gescheiden in te zamelen en heel veel mensen doen dat ook. Maar waar komt dat papier in terecht? Vaak in kunststof containers, plastic bakken of kartonnen dozen die toevallig mee kwamen met de boodschappen. Allemaal ontsierende dingen die om die reden vaak ook net iets te ver weg, uit het zicht, staan om handig te zijn. Het is fijn om zich herhalende handelingen te optimaliseren en vereenvoudigen omdat je er dan dagelijks plezier van hebt. Gek genoeg is er tot nu toe weinig aandacht voor de esthetiek van het papierverzamelpunt. Daarom hebben wij de Papergen ontwikkeld. Deze design papierbak is een aanwinst voor kantoor, woonkamer of thuiswerkplek.

Less is more

Het idee is simpel: je hangt twee touwtjes in de bak, waarmee je alle papier tot een pakket bindt als de bak vol is. Vervolgens til je het pakket er zo uit om bij het oud papier te zetten. De papierbak heeft wieltjes om hem makkelijk verplaatsbaar te maken. Je rijdt hem zo naast je werkplek en weer terug. De bak is zo groot dat een dubbelgevouwen groot formaat krant er makkelijk in past. In praktijk blijkt dat een goed werkend formaat. Op dit moment is de Papergen leverbaar in 3 uitvoeringen: Basic Green, Big Bamboo en Solid Oak. Maar in overleg zijn ook andere kleuren en materialen mogelijk.

Bestellen

Wordt jij de eigenaar van één van de volgende honderd Papergens? Prijzen vanaf €169, inclusief bindtouw. Stuur ons een berichtje via dit formulier voor meer informatie.