Regenzuil actie met gratis Gardena startset

Geplaatst op 14 mei 2014 in Water

Gardena startsetEen regenton in je tuin past natuurlijk helemaal bij een duurzame levensstijl. Het liefst zien wij dan ook bij iedereen een regenton in de tuin. De reden dat we een leuke actie hebben bedacht met de allermooiste onder de tonnen: de originele Regenzuil. Bestel je nu de regenzuil dan doen wij er als Duurzaam Thuis een Gardena startset gratis bij! Dus altijd al water willen besparen met behulp van een grote mooie regenton? Dan is dit nu misschien het moment!

De mooiste regenton met voldoende druk

Regenzuil regentonDe Regenzuil is door zijn vormgeving onderscheidend van zijn soortgenoten en wat ons betreft de mooiste. Daarnaast maakt hij met zijn grote volume van 400 liter ook echt het verschil en kun je je tuin ook echt voorzien van schoon regenwater.  Door de hoogte van de Regenzuil heeft het water ook voldoende druk. Dus wil je graag zo snel mogelijk gaan besparen op het drinkwater en wil je graag een stapje maken in een meer zeflvoorzienende richting? Dan is dit misschien een mooie actie voor jou. De kosten voor de regenzuil zijn 299 en dit is inclusief bezorging.

Wat moet je doen

De actie is eigenlijk heel simpel, heb je interesse in zo’n mooie regenzuil met daarbij de gratis superhandige Gardena startset stuur dan voor 1 juli 2014 een mailtje naar ons onder vermelding van “Duurzaam Thuis regenzuil actie” (in tekst of onderwerpveld). Ga naar onze contactpagina

 

Reacties (3)
J.wolf
10/07/13 • 14:30

L.s.,
Kunt u mij de maten en inhoud van deze regenzuil laten weten en waar ok hem kan bestellen?
BVD
J. Wolf

M.
15/05/14 • 03:05

Hoe sluit je zo’n geval aan? Kan dat wel bij ieder huis of is er iets speciaals voor nodig?

Jan - Willem Nas
04/09/17 • 13:43

Bij mij…
nieuw gekocht maar past niet bij de overkapping.

Plaats hier uw reactie
Bij Duurzaam Thuis kun je alles lezen over duurzame oplossingen in en rondom het huis. Naast het bieden van overzicht proberen we per onderwerp tips te geven om zelf concreet aan de slag te kunnen!
DuurzaamThuis nieuwsbrief
* = verplicht veld