Kamperen in eigen tuin

In deze Corona tijd is het motto: blijf zoveel mogelijk thuis. In het begin was dat niet zo’n probleem, er waren genoeg klusjes te doen rondom het huis. Nu wordt het duidelijk dat we nog wel even ‘vastzitten’ in deze situatie en dat dit de nieuwe realiteit is waar we aan moeten wennen. Aan de andere kant willen we nu ook lekker naar buiten en nieuwe dingen ontdekken. Het liefst een weekje eruit, even geen slecht nieuws, dingen vergeten en genieten van de kleine dingen. Kortom ga gewoon lekker kamperen! Hoe dan? Nou in je eigen tuin!

Kamperen in eigen tuin

We hebben de laatste tijd geweldig weer. Tijd om heerlijk in je tuin te zitten. Al snel dwalen je gedachten af naar een mooie vakantie. Een vakantie die dit jaar misschien mooi aan onze neus voorbij gaat, of toch niet? Waarom niet lekker je tent opzetten in eigen thuis?

Kamperen tuinWij hebben het afgelopen dagen gedaan en we zijn super enthousiast. Meer buiten leven en buiten slapen doet ons goed. Lekker kneuteren met je BBQ en ’s avonds met je zaklamp lekker een boekje lezen. Je merkt dat het patroon doorbreken juist dat vakantiegevoel geeft en daarvoor hoef je niet perse naar Zuid-Frankrijk. Je achtertuin is bijna net zo avontuurlijk. En bijkomend voordeel geen geklooi meer met wc rollen want je hebt heerlijk luxe sanitair om de hoek.

Balkon kamperen

Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Geen probleem en ga dan op zoek naar een klein tentje wat precies past. Rol een kleedje uit op de grond en hang je camping verlichting op. Je zult merken dat je snel het vakantiegevoel weer helemaal te pakken hebt.

0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leuk idee om in de tuin te kamperen. Je bent lekker veilig thuis en je kunt ook lekker van buitenlucht genieten. Natuurlijk zal het leuker zijn als jouw tuin wat bomen erbij heeft of zelfs een groene haag. Zo krijg je het gevoel in de natuur te zijn.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x