Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Tips om te verduurzamen

  KennisDuurzaamWonen en DuurzaamThuis samen gegaan

  Kennisduurzaamwonen

  De website kennisduurzaamwonen.nl is gefuseerd met duurzaamthuis.nl! Samen willen wij mensen beter helpen met alle vraagstukken rond duurzaam wonen. Als je op zoek was naar een pagina van kennisduurzaamwonen: alle pagina’s kan je gewoon hier terug vinden. Samen met alle mooie pagina’s van duurzaamthuis.nl. Ben je op zoek naar het overzicht van acties met het meeste impact? Kijk dan op de vernieuwde pagina “de tien gouden regels voor duurzaam wonen“. Wil je meer weten over wie wij zijn en wat ons drijft? Kijk dan op de over ons pagina. En heb jij ideeën hoe we mensen met praktische vraagstukken rond het huis verder kunnen helpen? Laat het ons weten via contact@duurzaamthuis.nl!

  Kennisduurzaamwonen
  Duurzamwonen
  Kennisduurzaamwonen
  Bart

  Bart Ladrak

  Klimaatverandering en milieuvervuiling hebben ernstige gevolgen voor de wereld. Juist op het gebied van duurzaam wonen valt veel te winnen in relatief eenvoudige stappen. Ik wil mensen helpen en motiveren de beste duurzame keuzes te maken, door zaken helder uit te leggen en ook opties te geven om te handelen!
  0 0 stemmen
  Nieuw: Geef Artikel Score
  Abonneer
  Laat het weten als er
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Volg ons op Facebook

  We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.