Strawberry Earth is een platforum van creatieve mensen die iets actiefs willen doen voor het milieu. Dit vertaalt zich in allerlei originele evenementen waarbij fun en milieu voorop staan.

The Strawberry Earth Hotel Crash!

Het volgende evenement wat Strawberry Earth organiseert is  een uniek event in Hotel V in Amsterdam op 16 januari 2010: The Strawberry Earth Hotel Crash! Na een groot feest in de lobby van hotel V, krijgen 96 gasten de kans om te overnachten in één van de 48 kamers van het hotel om te slapen voor een schonere wereld. Hoe dat werkt? Hotel V investeert de gehele opbrengst van het feest én alle overnachtingen in het verduurzamen van het hotel.

Strawberies

Maar dat is niet alles. Alle 48 kamers van het hotel krijgen een eigen twist. Hiervoor werken we samen met de crème de la crème van de creatieve scene van Amsterdam, Stockholm en Londen. Van DJ’s en muzikanten tot bloggers, designers en kunstenaars. Gasten worden in hun eigen kamer o.a. verrast met een privé DJ optreden, een mysterieuze gast onder hun bed, verleidelijke eco verassingen of stand-up comedy.

Locatie: Hotel V, Weteringsschans 136, Amsterdam

Ga naar: Strawberry Earth