Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Lavitalbed

Natuurlijk slapen op een duurzaam bed

Ook in de slaapkamer kun je aan de slag met duurzaamheid. En waar kun je dan beter beginnen dan bij je eigen bed. De plek waar je een groot gedeelte van je tijd doorbrengt. En voor ‘natuurlijk slapen’ hoef je niet ver te zoeken. Pas schreef ik al over het Naturally Hema beddengoed. Laatst tipte iemand mij over een Lavital bed, een handgemaakte oer-Hollandse boxspring. Bij de productie van een Lavital bed wordt alleen gebruik gemaakt van respectvolle materialen, zoals ongebleekt biologisch katoen, biologische wol, vlas, kameelwol en paardenhaar. Lavital is momenteel het enige bed ter wereld dat zelfs biologische wol in haar bedden verwerkt.

Persoonlijke wensen

Het bijzondere aan een Lavital boxspring is dat hij speciaal voor jou gemaakt wordt. Al je persoonlijke kenmerken en voorkeuren worden meegenomen: gewicht, lengte, proporties, favoriete slaaphouding en tal van andere persoonlijke wensen. En om aan te geven dat het echt jouw matras is zetten ze er mooi je naam op. Kortom wil je natuurlijk slapen en ben je toe aan een nieuw bed, kijk dan eens op de Lavital website.

Dirk van Genugten

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.