Natuurlijk slapen op een duurzaam bed

Geplaatst op 09 maart 2008 in Duurzaam wonen

lavitalbedOok in de slaapkamer kun je aan de slag met duurzaamheid. En waar kun je dan beter beginnen dan bij je eigen bed. De plek waar je een groot gedeelte van je tijd doorbrengt. En voor ‘natuurlijk slapen’ hoef je niet ver te zoeken. Pas schreef ik al over het Naturally Hema beddengoed. Laatst tipte iemand mij over een Lavital bed, een handgemaakte oer-Hollandse boxspring. Bij de productie van een Lavital bed wordt alleen gebruik gemaakt van respectvolle materialen, zoals ongebleekt biologisch katoen, biologische wol, vlas, kameelwol en paardenhaar. Lavital is momenteel het enige bed ter wereld dat zelfs biologische wol in haar bedden verwerkt.

Persoonlijke wensen

Het bijzondere aan een Lavital boxspring is dat hij speciaal voor jou gemaakt wordt. Al je persoonlijke kenmerken en voorkeuren worden meegenomen: gewicht, lengte, proporties, favoriete slaaphouding en tal van andere persoonlijke wensen. En om aan te geven dat het echt jouw matras is zetten ze er mooi je naam op. Kortom wil je natuurlijk slapen en ben je toe aan een nieuw bed, kijk dan eens op de Lavital website.

Reacties (1)
25/05/08 • 21:40

[…] Lavital bedden staat bekend om hun verhoogde aandacht voor natuurlijke en biologische materialen. Nu komt Lavital met een nieuwe lijn speciaal voor de allerkleinste. Een volledig ecologisch uitgevoerde ledikant zorgt ervoor dat uw kind thuis lekker veilig kan slapen. […]

Bij Duurzaam Thuis kun je alles lezen over duurzame oplossingen in en rondom het huis. Naast het bieden van overzicht proberen we per onderwerp tips te geven om zelf concreet aan de slag te kunnen!

Partners

Yumeko

Eco Dekbedden, Bedlinnen en Kussens

Mérens Natuurlijk slapen

Bedden, boxsprings, matrassen

DuurzaamThuis nieuwsbrief
* = verplicht veld