Eerlijke duurzame sinterklaaszakSinterklaas staat voor de deur. Waarschijnlijk heb je de meeste cadeautjes al te pakken. En deze worden gelukkig elk jaar groener. Ik heb vernomen dat de site Ecogoodies de laatste dagen erg goed is bezocht, dus dat belooft wat goeds voor de kindjes en papa’s en mama’s. De Sint kan natuurlijk niet achterblijven en gaat helemaal mee in deze trend. Dit jaar brengt hij voor het eerst de cadeaus rond in de enige echte ‘Eerlijke zak van Sinterklaas’, gemaakt van echte jute, puur natuur. Geen kinderarbeid, geen plastic, geen chemische toevoegingen, hiermee kun je de Sint met een gerust hart op pad sturen.

De ‘ Eerlijke zak van Sinterklaas’ is fairtrade, duurzaam  en gemaakt van biologische jute. Goed om te weten is dat de opbrengsten van de verkoop ten goede komen aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten in India en Bangladesh. Deze bewuste Sinterklaaszak is een initiatief van Pure Jute.

De duurzame Sinterklaaszak is te koop voor € 10,- bij Pure Jute  En dan haal je een mooie en eerlijke jute Sinterklaaszak in huis voor jarenlang plezier.

De Sint