Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Duurzame tuin

Subsidie tuin vergroenen

Er verdwijnt steeds meer groen uit ons straatbeeld. Tuinen worden vaker bestraat, en er is steeds meer bebouwing. En tegelijkertijd zorgt klimaatverandering voor steeds meer heftige neerslag en hogere temperaturen. Neerslag en temperaturen die niet goed opgevangen kunnen worden door de bestrating en bebouwing. Geen wonder dus dat veel gemeentes het vergroenen van de omgeving stimuleren met bepaalde subsidies. Het verschilt per gemeente voor welke handelingen en maatregelen je subsidie ontvangt. Wij hebben de meest voorkomende maatregelen voor jou verzameld.

2
Duurzame subsidie tool

Sommige subsidies zijn op landelijk niveau geregeld. Maar er zijn ook diverse lokale subsidieinitiatieven, bijvoorbeeld voor het vergroenen van je tuin. In onze subsidiezoeker hieronder kun je nationale en regionale subsidies opzoeken. Vul je gemeente in en zie direct welke mogelijkheden er zijn in jouw gemeente.

Isabelle Snaauw

Isabelle Snaauw

Isabelle (25) is freelance redacteur bij Duurzaam Thuis. Maar ook in haar dagelijks leven werkt ze aan projecten die de wereld een beetje duurzamer maken. Ze weet veel van windenergie en verwarmen, maar schrijft als vegetariër het liefst over duurzaam koken en eten.
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.