Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Natuurverf

Subsidie Schilder en Stukadoor

Het is belangrijk dat je het schilderwerk van je huis goed onderhoudt en regelmatig naloopt. Stel je het schilderwerk te lang uit dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen omdat je houtwerk moet gaan vervangen. Verder is het momenteel het moment om je huis van binnen weer helemaal strak te maken met nieuw stucwerk.

Natuurverf

Beide werkzaamheden vallen op dit moment nog onder het lage BTW tarief van 9%. Het is nog onduidelijk wanneer deze regeling komt te vervallen. Het verlaagde BTW tarief hoef je niet als subsidie aan te vragen maar wordt verrekend met de aannemer. Lees uitgebreide informatie over lage BTW tarief schilder en stukadoor

Verder zijn er voor het schilderen of stukadoren van je huis op landelijk of regionaal niveau zelden subsidiemaatregelen. In onderstaande subsidietool vindt je alle subsidies voor verbetermaatregelen voor je huis.

Check subsidies schilder en stukadoor in jouw gemeente

Dirk van Genugten

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.