Tiny House Beurs 14, 15 en 16 mei

Tiny houses zijn enorm in opkomst. De behoefte om minimalistischer, betaalbaarder en verantwoorder te leven is groeiende. Reden dat er steeds meer interesse is voor deze duurzame en innovatieve woonvorm. Ben je je ook aan het verdiepen in tiny huisjes dan is het misschien leuk om op 14, 15 en 16 mei te kijken op de Tiny house Beurs op Basekamp in IJmuiden aan zee.

Voorbeeld Tiny house om te bezichtigen

Tiny house nederland

Bekijk meer dan 20 Tiny houses

Het Basekamp terrein is 3 hectare groot en tijdens de beursdagen zullen daar rond de 20 tiny houses te bezichtigen zijn. Diverse fabrikanten laten zien hoe je invulling kunt geven aan deze nieuwe woonvorm. Verder is er een tent op het terrein met allerlei producten, materialen en demonstraties. Verder zal Marjolein Jonker aanwezig zijn van Tiny House Nederland. Om alvast in de stemming te komen hieronder een leuk interview met haar van Sjanett de Geus.

Op deze dagen is er ook een speciaal programma voor gemeentes. Deze krijgen steeds vaker vragen over deze nieuwe woonvorm en zoeken ook naar mogelijkheden om ruimte creëren voor Tiny houses.

Meer informatie vind je op Tiny House Expo. Als je voor 15 februari boekt krijg je 10% korting.

0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x