Vogels kiezen massaal voor Duurzaam Wonen

Geplaatst op 04 april 2009 in Duurzaam wonen

Vanaf nu kunnen ook vogels ook lekker duurzaam wonen. De studenten van Label9 ontwierpen het Duurzame vogelhuisje. Ziet er echt super uit, biologisch afbreekbaar dus helemaal cradle to cradle!
duurzaam-vogelhuisje1
Door dit vogel voederhuisje in je tuin te hangen help je de vogeltjes te voederen. In het materiaal waar het huisje van gemaakt is zitten zaden voor bloemen verwerkt. Na een aantal maanden vogeltjes te hebben geholpen vergaat dit huisje waardoor de bloemzaden vrijkomen en uiteindelijk uitgroeien tot een bosje bloemen.

Ik heb er meteen een paar besteld, heb ik altijd een leuk cadeautje in huis om weg te geven! Op de site van de studenten van Label 9 kun je de duurzame vogelhuisjes bestellen.

Reacties (1)
jose
23/04/13 • 19:09

Leuk idee, maar door vocht begon het huisje na regen te schimmelen en overleefde niet…het was niet gezond genoeg meer voor vogeltjes,ook het papier verging niet makkelijk , duurzaam wonen voor vogels is misschien toch handiger in duur zaam materiaal…

Plaats hier uw reactie
Bij Duurzaam Thuis kun je alles lezen over duurzame oplossingen in en rondom het huis. Naast het bieden van overzicht proberen we per onderwerp tips te geven om zelf concreet aan de slag te kunnen!
DuurzaamThuis nieuwsbrief
* = verplicht veld