Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Duurzaam vogelhuisje

Vogels kiezen massaal voor Duurzaam Wonen

Vanaf nu kunnen ook vogels ook lekker duurzaam wonen. De studenten van Label9 ontwierpen het Duurzame vogelhuisje. Ziet er echt super uit, biologisch afbreekbaar dus helemaal cradle to cradle! duurzaam-vogelhuisje1 Door dit vogel voederhuisje in je tuin te hangen help je de vogeltjes te voederen. In het materiaal waar het huisje van gemaakt is zitten zaden voor bloemen verwerkt. Na een aantal maanden vogeltjes te hebben geholpen vergaat dit huisje waardoor de bloemzaden vrijkomen en uiteindelijk uitgroeien tot een bosje bloemen. Ik heb er meteen een paar besteld, heb ik altijd een leuk cadeautje in huis om weg te geven!  Op de site van de studenten van Label 9 kun je de duurzame vogelhuisjes bestellen.

Meer in deze categorie

Dirk

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leuk idee, maar door vocht begon het huisje na regen te schimmelen en overleefde niet…het was niet gezond genoeg meer voor vogeltjes,ook het papier verging niet makkelijk , duurzaam wonen voor vogels is misschien toch handiger in duur zaam materiaal…

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.