We beginnen het nieuwe jaar hier op Duurzaam Thuis goed met een weggeefactie. Wij mogen een overtrekset van het merk Yumeko weggeven ter waarde van €149,95! Een heerlijk zachte tweepersoons hoes (240×220) met 2 slopen, gemaakt van biologisch jersey katoen, in gemêleerd lichtgrijs. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en die van Yumeko en maak kans op deze fantastisch overtrekset.

yumeko-biologisch-fairtrade

Ecologische luxe

Yumeko (japans voor ‘droommeisje’) producten worden duurzaam geproduceerd: op biologische wijze en met respect voor de katoenboeren in India. Voor de productie van reguliere katoen worden enorm veel pesticiden en herbiciden gebruikt. Dit heeft een groot effect op het milieu en de gezondheid van de katoentelers. Meer hierover vind je in het filmpje in een van onze eerdere artikelen. Het zet je zeker aan het denken en maakt de stap kleiner om voor verantwoord katoen te kiezen.

Duurzaam assortiment

Het slaapartikelen assortiment van Yumeko is onlangs uitgebreid met overtreksets in verschillende kleuren. Prachtig ingetogen indigo blauw en een warm donkergrijs. Naast linnengoed vind je op de site ook eco dekbedden, eco kussens en eco badgoed. Dus schrijf je in voor de nieuwsbrieven van Yumeko en Duurzaam Thuis (rechts op onze site) en blijf zo op de hoogte van nieuwe duurzame ontwikkelingen. En wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van zo’n fantastische overtrekset! Op 21 februari, trekken wij een winnaar uit alle nieuwsbrief inschrijvingen.

ecologisch-beddengoed-bio