Workshop ontdek de wonderlijke natuur met je kind 22 februari

Door verstedelijking groeien steeds minder kinderen in de natuur op, terwijl ouders het wel heel belangrijk vinden dat hun kinderen leren over de natuur. Spriet wil de nieuwsgierigheid van kinderen voor de natuur prikkelen. Hiermee wordt er een frisse en speelse draai gegeven aan hoe kinderen leren.

Spriet natuur workshop

Spriet ontwikkelt een gemakkelijke en leuke dienst die je kinderen inspireert om zich te verbinden met de natuur. Vanuit je eigen huis. Dat spreekt ons natuurlijk erg aan, hoe meer natuur des te beter! En een duurzaam leven begint bij het onderwijzen van onze kleintjes en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarnaast is het gewoon heel leuk om samen met je kind(eren) hiermee bezig te zijn!

Een ochtend natuurverwondering

Daarom organiseert Spriet een educatieve speelervaring om samen met je zoon of dochter te leren over de natuur. Er gaat flink geknutseld worden! En daarnaast ontdekken. En proeven. Een ochtend natuur, waarin je met je zoon of dochter (2,5 – 6 jaar) actief op zoek gaat naar de wonderen van de natuur.

Aan de hand van drie concrete activiteiten word je uitgedaagd om al je zintuigen te gebruiken. Op 22 februari verwelkomt Spriet ouder-kind tweetallen, waarbij de kinderen tussen 2,5 – 6 jaar oud zijn.
Kom je ook op 22 februari naar Den Haag? Meer informatie vindt je hier

0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x