Wubbo Magazine is uit!

Wubbo magazine duurzaamheidDeze week weet Wubbo Ockels ons wederom te verrassen. Dit keer met zijn eigen magazine WUBBO. Geweldige cover compleet met snor. En het allerleukste…. ook Duurzaam Thuis staat erin!

Met het magazine daagt Wubbo iedereen uit om een duurzaam Nederland te eisen per 2050. De aarde en de atmosfeer beschermt ons, dus wij hebben de taak om ook goed voor de aarde te zorgen. Daarbij kan een beetje burgerlijke ongehoorzaamheid volgens hem geen kwaad. Soms moet je je tegen de regels verzetten om dingen te veranderen. Het eisen van een duurzaam Nederland kan overigens via wubbo’s petitie op Nederland2050

Het eerste magazine is meteen een jubileum uitgave, het is namelijk precies 25 jaar geleden dat Ockels ons land op de kaart zette als ruimtevaartnatie. In deze uitgave daarom ook heel veel over ruimtevaart, het astronauten leven en leuke ‘space’ gadgets.

Verder staat er in het magazine een mooi overzicht van een duurzaam huis met allerlei tips om duurzaam te wonen. En de tip van Wubbo; “gewoon doen!” Als het om duurzaamheid gaat scoort Nederland nu onder het Europese gemiddelde. Dat is slecht voor de concurrentiepositie, slecht voor onze kinderen en slecht voor onze economie.

Verder komen ook vrienden en vijanden van Wubbo aan het woord en staat er een talenten top 10 van jonge wetenschappers in. Jonge slimme mensen die volgens Wubbo in de toekomst het verschil gaan maken.

Kortom een inspirerend en beetje rebels magazine! Helemaal Wubbo!

Lees het artikel over Duurzaam Thuis als PDF

Dirk

Dirk

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Laat een reactie achterx

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.