Zonnepanelen zonder nadenken bij Eneco

Altijd al zonnepanelen willen hebben maar komt het er door het drukke leven niet van? Dan heeft Eneco misschien de oplossing met het Zon & Zeker pakket. Eneco regelt daarmee alles in één keer voor je: van een advies aan huis tot de installatie en verrekening via je jaarnota. Ook verzorgen ze de subsidie die vanaf 2 juli beschikbaar is. Val je buiten de boot met deze nieuwe subsidieregeling dan geeft Eneco hetzelfde bedrag in 2012 als korting.

Eneco Zon & Zeker op een rijtje

Zonnepanelen subsidie

  • Met Eneco Zon & Zeker wordt alles uit handen genomen van advies tot plaatsing.
  • Eneco geeft op dit moment de hoogste terugleververgoeding van Nederland.
  • Subsidiegarantie als je buiten de boot bent gevallen bij huidige subsidieregeling.
  • Eneco levert A-merk zonnepanelen met een vermogen van minimaal 240 Wattpiek.
  • De zonnepanelen hebben een Zon & Zeker Garantie die de opbrengst garanderen en waarmee je verzekerd bent voor diefstal en schade.
  • Je krijgt 24 uur per dag online inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen, zo weet je zeker dat alles goed werkt.

zonnepanelen met subsidiegarantie

Vanaf 2 juli 2012 gaat de nieuwe landelijke subsidieregeling voor de aanschaf van zonnepanelen in. Ga naar subsidieregeling. Elke particulier die vanaf 2 juli panelen op zijn dak laat plaatsen, krijgt een bedrag van maximaal 650 euro terug. Net als bij eerdere subsidieregelingen geldt nu ook weer het op=op principe. Wat het leuke is aan Zon & Zeker is dat Eneco iedereen die in 2012 bij Eneco zonnepanelen aanschaft én buiten de boot is gevallen omdat de subsidiepot leeg is, het bedrag waar hij volgens de regeling recht op had via Eneco ontvangt. Gezien de populariteit van de subsidieregeling een geweldige actie, de verwachting is dat de subsidiepot van de overheid namelijk vrij snel leeg zal zijn. Enthousiast geworden over deze actie ga naar Eneco Zon & Zeker

Dirk

Dirk

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Laat een reactie achterx

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.