Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing

Auteur

Liv Zaborszky

Liv Zaborszky

Expertises: Subsidies,Financieel
Toen ik er achter kwam dat verduurzamen toch echt bij jezelf begint heb ik me in 2017 aangesloten bij Duurzaamthuis. Het is super om elke dag met duurzaamheid bezig te zijn!

Artikelen

kinderen en duurzaamheid

Kinderen en duurzaamheid

Meer lezen over kinderen en duurzaamheid? In dit artikel vertellen we je meer over duurzaamheid thuis en op school.

duurzame luiers, duurzame opvoeding, duurzaam thuis

Duurzame luiers

Ben je als (nieuwe) ouder op zoek naar duurzame luiers? We zetten de voor- en nadelen van wegwerp en herbruikbaar voor je op een rij.

Kantoor

Team

Sinds 2007 ontwikkelen we content rondom duurzaam wonen. Inmiddels hebben we een leuk team van duurzaamheid-experts en duurzame schrijvers.

Website van het jaar duurzaamheid nominatie

Blog

Sinds 2007 schrijven we duurzaam nieuws, tips en artikelen. Op onze blogpagina kun je alle informatie vinden om je huis te verduurzamen.

Cropped duurzaamthuis favicon nieuw

Duurzaam thuis

Ontdek hier de beste duurzame oplossingen voor jou thuis! Om klimaatverandering en milieuvervuiling aan te pakken geven we praktische tips.

Zolder Isolatie

Zolder isoleren

Je zolder isoleren heeft vele voordelen. Het bespaart kosten, CO2 en geeft je huis een aangenamere temperatuur. Lees hier meer over zolder isoleren.

Duurzame subsidie tool

Subsidiezoeker

Voor duurzaam wonen en duurzaam bouwen zijn er diverse subsidiemogelijkheden in Nederland. Je kunt alle duurzame subsidies hier vinden.

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.