Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing

Auteur

Liv Zaborszky

Liv Zaborszky

Expertises: Subsidies,Financieel
Toen ik er achter kwam dat verduurzamen toch echt bij jezelf begint heb ik me in 2017 aangesloten bij Duurzaamthuis. Het is super om elke dag met duurzaamheid bezig te zijn!

Artikelen

Op deze pagina vind je 7 eenvoudige stappen om in de gemeente Amsterdam subsidie aan te vragen om van het gas af te gaan.
Meer lezen over kinderen en duurzaamheid? In dit artikel vertellen we je meer over duurzaamheid thuis en op school.
80% van de kinderen vindt duurzaamheid erg belangrijk. In dit artikel vertellen we je meer over duurzaam opvoeden.
Ben je als (nieuwe) ouder op zoek naar duurzame luiers? We zetten de voor- en nadelen van wegwerp en herbruikbaar voor je op een rij.
Sinds 2007 ontwikkelen we content rondom duurzaam wonen. Inmiddels hebben we een leuk team van duurzaamheid-experts en duurzame schrijvers.
Ontdek hier de beste duurzame oplossingen voor jou thuis! Om klimaatverandering en milieuvervuiling aan te pakken geven we praktische tips.
Studenten van Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam hebben een vega kookboek gemaakt om vleesconsumptie te verminderen.
Je zolder isoleren heeft vele voordelen. Het bespaart kosten, CO2 en geeft je huis een aangenamere temperatuur. Lees hier meer over zolder isoleren.
Wij hebben onze ervaringen met de De Buyer Mineral B op een rij gezet. Dit bleek de beste allround pan die er is. Goedkoop en…
Voor duurzaam wonen en duurzaam bouwen zijn er diverse subsidiemogelijkheden in Nederland. Je kunt alle duurzame subsidies hier vinden.
In deze video vertellen klimaatactivisten Greta Thunberg en George Monbiot ons hoe we de natuur moeten gebruiken om de klimaatcrisis aan te pakken.
Huishoudens gaan op zoek naar maatregelen die bijdragen aan een gezonder milieu – en natuurlijk een lagere energierekening.

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.