Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Gevelisolatie subsidie gemeente verbouwen

  Subsidie Gevelisolatie

  Het is mogelijk om de gevel van je huis aan de binnen- of de buitenkant te isoleren. Bij middenmuurisolatie worden er voorzetwanden in de woning geplaatst. Als de buitenkant van de gevel wordt geïsoleerd dan spreken we van gevelisolatie. De buitenmuur wordt dan voorzien van een isolatielaag en een afwerklaag. Bij gevelisolatie kan gewerkt worden met dikke isolatiematerialen en is daardoor geschikt voor lage energie woningen. Kosten liggen gemiddeld rond de € 250,- m2.

  Gevelisolatie subsidie gemeente verbouwen

  Naast subsidie vallen de werkzaamheden voor gevelisolatie ook onder het lage BTW tarief van 9%. Het is nog onduidelijk wanneer deze regeling komt te vervallen. Het verlaagde BTW tarief hoef je niet als subsidie aan te vragen maar wordt verrekend met de aannemer. Lees uitgebreide informatie over lage BTW tarief isolatie
  Kijk in onderstaande subsidietool naar het volledige aanbod van subsidies en leningen in jouw gemeente.

  Check subsidie Gevelisolatie in jouw gemeente

  Dirk

  Dirk van Genugten

  Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
  0 0 stemmen
  Nieuw: Geef Artikel Score
  Abonneer
  Laat het weten als er
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Volg ons op Facebook

  We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.