Producten

Duurzaam Thuis is altijd op zoek naar nieuwe producten die onze woonomgeving verder kunnen verbeteren. Criteria zijn ook hier gebaseerd op duurzaamheid en gemak. Producten die direct effect hebben en waarmee je zelf aan de slag kunt. Hier vind je een overzicht van interessante producten.

Design papierbak

Verzamel vanaf nu uw oud papier in deze design papierbak. Wij hebben gekeken wat de mooiste houten oud papier verzamelbak is en hebben dat voor jou op een rij gezet.

Houten kist alleen

 

Brievenbus op zonne-energie

Deze brievenbus is niet alleen prachtig, maar maakt ook gebruik van zonne-energie. Hierdoor is deze brievenbus volledig energie neutraal. Overdag laadt hij op om ‘s nachts als herkenningspunt te dienen. Hij springt vanzelf aan als het donker wordt en je hoeft niet meer na te denken over het energieverbruik. Het is echt een visitekaartje voor je huis of organisatie en nog duurzaam ook. Meer lezen over de Brievenbus op Zonne-energie

Brievebus zonne energie

Dirk

Dirk

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Laat een reactie achterx

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.