Over Duurzaam Thuis

Duurzaam Thuis geeft een overzicht van de mogelijkheden om een huis weer helemaal te laten aansluiten bij de huidige eisen. Daarnaast zijn wij dagelijks op zoek naar interessante duurzame ontwikkelingen om het rendement van een woning te vergroten en daarmee energie te besparen.

Mocht u als lezer interessante tips hebben of vindt u het leuk om zo nu en dan te schrijven over duurzame ontwikkelingen in en rondom het huis, laat het ons dan zeker weten via onze contactpagina. Om Nederland enthousiast te maken voor duurzaam wonen, kunnen wij alle hulp gebruiken!

Sinds begin 2021 zijn backupdzt4okt.mystagingwebsite.com en kennisduurzaamwonen.nl gefuseerd. Als je naar kennisduurzaamwonen.nl ging en je komt hier, dan ben je nog steeds aan het goede adres! Door onze energie te bundelen kunnen we jou nog beter helpen met jouw vraagstukken rond duurzaam wonen. 

Wie wij zijn

Wij zijn een start-up en willen, door het aanbieden van informatie over duurzaam wonen, mensen inspireren om hun woongedrag te verduurzamen. Wij hebben geen winstbejag. De opbrengsten van de website investeren we in het bereiken van meer mensen.

Waarom wij er zijn

Omdat we zien dat milieuvervuiling en klimaatverandering ernstige gevolgen hebben voor de wereld. Wij willen mensen motiveren actie te nemen en zagen dat juist op het gebied van duurzaam wonen veel te winnen valt in relatief eenvoudige stappen.

Waar jij bent

De gemiddelde Nederlander is bereid klimaatverandering aan te pakken. Maar juist Nederland is in Europa één van de landen met de grootste emissies per inwoner.

Hoe het begint

Kijk in ons menu rustig rond om te zien wat jou aanspreekt. Daarnaast hebben wij de acties hier op volgorde gezet op basis van impact. Een goede basis is een goed geïsoleerd huis en duurzame energie. Bekijk waar jij nog het meeste op kan besparen en het milieu mee vooruit kan helpen.

Help verduurzamen, stem website van het jaar!

3e jaar op rij genomineerd in de categorie Duurzaamheid. 

STEM HIER EN VERDUURZAAM NEDERLAND

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.