Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing

Auteur

Dirk

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!

Artikelen

Website van het jaar duurzaamheid

Nominatie website van het jaar 2020!

Geweldig nieuws! Duurzaam Thuis is genomineerd voor website van het jaar 2020 in de categorie Duurzaamheid. Met bijna 1.5 miljoen bezoeken de grootste site op…

Tweedehands meubels duurzaam

6 redenen voor tweedehands meubels

Gezonder, duurzamer en zoveel leuker. Kies voor een eigen stijl met tweedehands meubels. Laat de woonboulevards links liggen en bespaar geld!

Kamperen in eigen tuin

Kamperen in eigen tuin

Corona en klaar met thuis zitten? Ga lekker genieten van de kleine dingen. Ga gewoon lekker kamperen! Hoe dan? Nou in je eigen tuin! Tips…

Groenste energie

Groene energie tool

Nooit meer nadenken over of je bij de juiste energieleveancier zit en wanneer je het beste kunt overstappen. Krijg elk jaar automatisch de beste deal.

Waterstofketel huis op waterstof

Waterstof

De verwachting is dat in de toekomst onze huizen verwarmt worden met waterstof. Interessant is de waterstofketel in combinatie met een hybride-warmtepomp.

Voorbeeld Tiny house om te bezichtigen

Tiny House

Ben je je ook aan het verdiepen in tiny huisjes dan is het leuk om op 14, 15 en 16 mei te kijken op de…

Energieneutraal huis subsidie overzicht landelijk gemeente

Subsidie Energieneutrale woning

Energieneutraal betekent dat je op jaarbasis net zoveel energie opwekt als dat je verbruikt. Wordt ook wel nul-op-de-meter genoemd.

kookgas

Subsidie Aardgasvrije woning

Je woning aardgasvrij maken? Dan moet je een andere manier vinden om je woning te verwarmen of om te koken. Check hier wat de subsidiemogelijkheden…

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.