Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Water

Water besparen

Elke dag gebruiken we per persoon gemiddeld zo’n 120 liter water. Het meeste van ons water wordt gebruikt voor wassen, schoonmaken en het doortrekken van ons toilet. Slechts 4% van ons kraanwater wordt gebruikt voor eten en drinken. Water besparen en water hergebruiken is vaak vrij eenvoudig en daarmee een mooi begin naar meer duurzaamheid in en rondom het huis.

Dirk van Genugten

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
3.3 8 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kijk ook eens naar alternatieven voor water, zoals Ekowax Wassen Zonder Water. Dit is gebaseerd op nano technologie en werkt super. Je maakt er mee schoon en zorgt tegelijk voor een wax laagje, waardoor de ondergrond water en vuil afstotend is. Het is erg duurzaam, je bespaart namelijk veel water en gebruikt ook geen schadelijke chemicaliën. Het is te gebruiken voor iedere niet poreuze ondergrond. Voorbeelden zijn auto, motor, boot, caravan, beglazing, sanitair etc.

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.