Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Regenton

Regenton XXL met 1500 liter grootste regenton

Met het onregelmatiger worden van het klimaat door klimaatverandering kan het wel eens handig zijn een grote regenton aan te schaffen. Heb je nou toevallig een hele grote tuin, en ben je van plan regenwater te gebruiken voor besproeien? Kijk dan niet verder!

Vidaxl regenton liter

We hebben de grootste regenton gevonden met een inhoud van 1500 liter. Met deze barst- en scheurbestendige grote regenton zul je de zomer wel doorkomen. Je moet hem alleen nog even in elkaar zetten, maar dit is ook in een kwartiertje wel gebeurt. 
Regenwater gebruiken is beter voor het milieu en voor je planten (regenwater is namelijk voedzamer dan tapwater, waar een heleboel voedingsstoffen uit zijn gefilterd).

Mocht 1500 liter wat te veel zijn, dan heeft fabrikant vidaXL ook nog een grote regenton van 1000 liter

Op zoek naar een enorm grote regenton XXL? Sla tot 10.000 liter op in een regenton waterzak!

Met deze omvang ben je voorbereid op lange droogtes en kan je een grote tuin van water voorzien. Het is wel een grote zak, dus als je hier voor gaat wil je hem misschien ergens mooi wegwerken in je tuin. Je kan de zak makkelijk opvouwen en vervoeren met een kruiwagen (als er nog geen water in zit). Qua omvang variëren de waterton zakken tussen de 240 en 10.000 liter aan opslagcapaciteit. Het materiaal van deze zak is duurzaam, vuurvast en scheurbestendig.  

Ook in de winter is deze waterzak nog bruikbaar, als die niet is dichtgevroren. De zak kan ook worden gebruikt als kampeertank voor noodwaterproblemen, zodat je snel het water kunt opslaan dat je nodig hebt in het geval van droogte of natuurrampen. Je kan hier op amazon.nl de regenton waterzak vinden van 10.000 liter vinden. En je kan hier een hoes vinden, voor als je hem zou willen wegwerken. We hebben helaas nog beperkte ervaringen met deze enorm grote waterton. Dus deel je ervaringen (zowel positief als negatief) met ons! 

Regenton zak
Regenton zak
Regenzak hoes
Dirk van Genugten

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel orgineel idee, een douche buiten, grappig!

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.