Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Groene energie windmolen in nederland stroom

  Subsidie Windenergie

  Wat is er nu mooier dan zelf je energie opwekken met behulp van een windmolen. Het decentraal opwekken van elektriciteit is ook in opkomst. Een windmolen wekt stroom op waarbij geen vervuilende stoffen en broeikasgassen vrij komen. Wel dient er bij de aanschaf kritisch gekeken worden naar de situatie. Uit onderzoek komt naar voren dat het rendement van de windmolen sterk afhankelijk is van de plaats waar hij staat. Meer lezen over het rendement van kleine windmolens kun je lezen op: Kleine windmolen test.

  Groene energie windmolen in nederland stroom

  Helaas zijn er geen subsidies voor windenergie op particulier of klein zakelijk niveau. Op landelijke schaal zijn er wel een aantal subsidies mogelijk, helaas gelden deze subsidies alleen voor grotere windprojecten. In onderstaande subsidietool kun je kijken of er nog andere energiebesparende maatregelen zijn bij jouw in de buurt.

  Check subsidies en leningen bij jou in de buurt

  Dirk

  Dirk van Genugten

  Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
  0 0 stemmen
  Nieuw: Geef Artikel Score
  Abonneer
  Laat het weten als er

  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.