Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Hergebruik meubelstuk oudnow

  Hergebruik oude kast, meubelstuk met charme

  Weet je niet wat je met je oude kast van je oma moet doen? Vind je het eigenlijk wel een leuk ding maar toch een tikkie kitschie en ouderwets? Kijk dan maar eens naar de kastenlijn OUD NOW! van ontwerper Theo Herfkens. Hij blaast met een eigentijds design oude kasten weer nieuw leven in.

  Hergebruik meubelstuk oudnow

  Combinatie oud en nieuw

  Hij combineert oude kasten met een strakke, nieuw gemaakte onderkast. Door oude kasten als basis voor nieuwe ontwerpen te gebruiken, ontstaan er verrassende meubels met karakter en historie. Hergebruik (reuse) van afgedankte meubelstukken is ook nog eens de meest duurzame keuze die je kunt maken voor je interieur.

  Duurzaam hergebruik meubel

  Oudnow duurzaam interieur

  Je eigen kast aanleveren

  Misschien nog wel het leukste is dat je ook zelf je eigen kast kunt aanleveren of een oud exemplaar in het atelier uitzoekt. Vervolgens kijk je samen met de ontwerper wat voor jou het ideale ontwerp is. Enthousiast en wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste kasten? Stuur dan een mailtje naar de ontwerper Theo Herfkens: mail@theoherfkens.nl of bekijk de kastenlijn op OUD NOW!  Meer duurzaam interieur

  Dirk

  Dirk van Genugten

  Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
  0 0 stemmen
  Nieuw: Geef Artikel Score
  Abonneer
  Laat het weten als er

  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.