Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Hergebruik meubelstuk oudnow

Hergebruik oude kast, meubelstuk met charme

Weet je niet wat je met je oude kast van je oma moet doen? Vind je het eigenlijk wel een leuk ding maar toch een tikkie kitschie en ouderwets? Kijk dan maar eens naar de kastenlijn OUD NOW! van ontwerper Theo Herfkens. Hij blaast met een eigentijds design oude kasten weer nieuw leven in.

Hergebruik meubelstuk oudnow

Combinatie oud en nieuw

Hij combineert oude kasten met een strakke, nieuw gemaakte onderkast. Door oude kasten als basis voor nieuwe ontwerpen te gebruiken, ontstaan er verrassende meubels met karakter en historie. Hergebruik (reuse) van afgedankte meubelstukken is ook nog eens de meest duurzame keuze die je kunt maken voor je interieur.

Duurzaam hergebruik meubel
Oudnow duurzaam interieur

Je eigen kast aanleveren

Misschien nog wel het leukste is dat je ook zelf je eigen kast kunt aanleveren of een oud exemplaar in het atelier uitzoekt. Vervolgens kijk je samen met de ontwerper wat voor jou het ideale ontwerp is. Enthousiast en wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste kasten? Stuur dan een mailtje naar de ontwerper Theo Herfkens: mail@theoherfkens.nl of bekijk de kastenlijn op OUD NOW!  Meer duurzaam interieur

Meer in deze categorie

Dirk van Genugten

Dirk van Genugten

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.