Weet je niet wat je met je oude kast van je oma moet doen? Vind je het eigenlijk wel een leuk ding maar toch een tikkie kitschie en ouderwets? Kijk dan maar eens naar de kastenlijn OUD NOW! van ontwerper Theo Herfkens. Hij blaast met een eigentijds design oude kasten weer nieuw leven in.

Hergebruik meubelstuk oudnow

Combinatie oud en nieuw

Hij combineert oude kasten met een strakke, nieuw gemaakte onderkast. Door oude kasten als basis voor nieuwe ontwerpen te gebruiken, ontstaan er verrassende meubels met karakter en historie. Hergebruik (reuse) van afgedankte meubelstukken is ook nog eens de meest duurzame keuze die je kunt maken voor je interieur.

Duurzaam hergebruik meubel

Oudnow duurzaam interieur

Je eigen kast aanleveren

Misschien nog wel het leukste is dat je ook zelf je eigen kast kunt aanleveren of een oud exemplaar in het atelier uitzoekt. Vervolgens kijk je samen met de ontwerper wat voor jou het ideale ontwerp is. Enthousiast en wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste kasten? Stuur dan een mailtje naar de ontwerper Theo Herfkens: mail@theoherfkens.nl of bekijk de kastenlijn op OUD NOW!  Meer duurzaam interieur