Subsidie Warmtepomp

Voor het installeren van een warmtepomp in je huis zijn er diverse subsidies in Nederland beschikbaar. Een warmtepomp kan uw woning voorzien van verwarming en warm water en in de zomer kan het systeem voor extra koeling zorgen.

Buffervat warmtepomp tapwater

Aardwarmte zit diep in de aarde. Deze warmte kan door middel van  een warmtepomp aan de aarde worden onttrokken en vervolgens worden gebruikt om uw huis te verwarmen. Als we van het gas afwillen is de warmtepomp een geschikt alternatief. Er zijn veel voordelen aan een dergelijk systeem. De toepassing van een warmtepomp is milieuvriendelijker en er komen namelijk nauwelijks belastende stoffen vrij. Momenteel is er een landelijke ‘Investeringssubsidie Duurzame Energie’ waarmee particulieren maar ook zakelijke gebruikers die zelf energie willen opwekken subsidie kunnen aanvragen voor warmtepompen en zonneboilers.

Check subsidies en leningen voor Warmtepomp in je eigen gemeente

Dirk

Dirk

Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Help verduurzamen, stem website van het jaar!

3e jaar op rij genomineerd in de categorie Duurzaamheid. 

STEM HIER EN VERDUURZAAM NEDERLAND

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.