Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Buffervat warmtepomp tapwater

  Subsidie Warmtepomp

  Voor het installeren van een warmtepomp in je huis zijn er diverse subsidies in Nederland beschikbaar. Een warmtepomp kan uw woning voorzien van verwarming en warm water en in de zomer kan het systeem voor extra koeling zorgen.

  Buffervat warmtepomp tapwater

  Aardwarmte zit diep in de aarde. Deze warmte kan door middel van  een warmtepomp aan de aarde worden onttrokken en vervolgens worden gebruikt om uw huis te verwarmen. Als we van het gas afwillen is de warmtepomp een geschikt alternatief. Er zijn veel voordelen aan een dergelijk systeem. De toepassing van een warmtepomp is milieuvriendelijker en er komen namelijk nauwelijks belastende stoffen vrij. Momenteel is er een landelijke ‘Investeringssubsidie Duurzame Energie’ waarmee particulieren maar ook zakelijke gebruikers die zelf energie willen opwekken subsidie kunnen aanvragen voor warmtepompen en zonneboilers.

  Check subsidies en leningen voor Warmtepomp in je eigen gemeente

  Dirk

  Dirk van Genugten

  Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
  0 0 stemmen
  Nieuw: Geef Artikel Score
  Abonneer
  Laat het weten als er
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Volg ons op Facebook

  We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.