Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Opties

  Hoe duurzaam leef jij?

  Wil je weten waar je staat op de duurzame lifestyle ladder? Hieronder staan een aantal testjes om te kijken hoe groen jij eigenlijk bent. Komt er uit de tests naar voren dat je nog niet helemaal groen, eco, bio of duurzaam bent. Niet getreurd deze site staat bomvol tips om vandaag nog te starten.

  Opties

  De goede vist test

  Hoe duurzaam is de vis eigenlijk die u het liefste eet? Lang niet alle vis is namelijk duurzaam gevangen of gekweekt. Test hier welke vis je wel en niet moet hebben.

  Energiequiz

  Wat weet jij eigenlijk over energie? Welke soorten duurzame energiebronnen zijn er eigenlijk? Lees het hier op Milieucentraal.

  Hoeveel CO2 stoot je eigenlijk uit?

  Op Milieucentraal kun je met de CO2 calculator uitrekenen wat jij of je gezin zo ongeveer uitstoot aan broeikasgassen. Na het invullen krijg je een vergelijking van jou verbruik met een gemiddeld gezin en krijg je te zien hoeveel bomen er nodig zijn om je uitstoot te compenseren. Doe hier de CO2 test

  Dirk

  Dirk van Genugten

  Sinds 2007 ben ik met duurzaamheid bezig en schrijf ik artikelen om soms ingewikkelde onderwerpen eenvoudig te maken. Heel veel succes met het verduurzamen van, en rondom je huis!
  1 1 stem
  Nieuw: Geef Artikel Score
  Abonneer
  Laat het weten als er
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Volg ons op Facebook

  We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.