Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing

Auteur

Duurzaamthuis logo

Maarten Drukker

Expertises: Energie,Huishouden
Maarten schrijft over het hergebruiken van producten, consuminderen en het handig gebruik maken van duurzame huishoudmiddelen. Daarnaast weet hij veel van duurzame energie.

Artikelen

In ons dagelijks leven worden we ons steeds bewuster wat we gebruiken en vooral verbruiken. Waterflessen en koffiebekers: it’s time to bring your own!
Historisch lage energieprijzen. Laag aanbod, prijzenoorlog zorgen ervoor dat prijzen zeer laag zijn. Maak er als consument nu gebruik van!
Azijn is duurzaam en goedkoop. Je kunt veel dingen schoonmaken met azijn – van waterkoker tot kinderspeelgoed. Dit zijn onze tips.
Azijn doodt schimmels, bacteriën en ziektekiemen. Ook gaat vieze geurtjes, vlooien en teken van huisdieren op een natuurlijke manier te lijf.
Praktische tips om minder te consumeren en bewuster te leven. Meer geluk, met minder. Verkoop wat je niet gebruikt, krijg een ruimer gevoel. Probeer het!
Op 22 april is het Nationale Zaaidag! Biologische zaden worden verspreid in Nederland tijdens de zaaicampagne ter voedselbank voor de bij. Doe mee!
Azijn is goedkoop, duurzaam en veelzijdig. Naast schoonmaken met azijn kun je ook koken met azijn. Met deze tips kun jij aan de slag!
Duurzaam en budgetproof schoonmaken kan met azijn. Van azijn in wasmachine tot gebruiken tijdens het strijken – dit kun je er allemaal mee.

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.