Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing

Auteur

Kvg portretfoto kristel

Kristel van Genugten

Expertise: Duurzaam wonen
Met mijn artikelen neem ik je graag mee met de praktische kanten van een duurzamer leven. Ik heb deze artikelen met veel plezier geschreven! Hopelijk kan je hiermee bij jou thuis de beste duurzame keuzes maken.

Artikelen

De plastic drinkflessen van de kinderen en onszelf zijn vervangen door flessen van glas. Gezonder en drinkt ook lekkerder.
Gewoon gereedschap lenen van de buren. Een geweldig concept dat vorige week werd beloond met een investering van €1.7 miljoen.
Sinds 2015 zijn pannen met PFOA verboden. Maar is de Teflon nog steeds schadelijk en wat is een goede anti-aanbaklaag?
Geprefabriceerd en in 1 dag te plaatsen op de gewenste locatie. Het zet ons in ieder geval weer aan het dromen over een zelf te…
Met een citroenschil kun je meer dan je denkt. De citroenschil schoonmaken en niet weggooien is stap 1. Dit is wat je er verder mee…
Hoe maak je een magnetron schoon op een duurzame manier? Met water en azijn! Wij vertellen je meer over je combimagnetron schoonmaken.
De meeste mensen hebben plastic broodtrommels, bakjes en andere kunststof opbergdoosjes voor eten. Lees zeven redenen om te kiezen voor glas.
Goede isolatie betekent meer comfort, een lagere energierekening en minder druk op het milieu. Maak kennis met zeewier-isolatie.
Een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat duurzaamheid op elk vlak voorstaat, zonder daarbij het moderne comfort uit het oog te verliezen.
Hoe duurzaam is de lunch van kinderen? Bekijk de hoeveelheid afval die er over blijft, de veiligheid van de bekers en boxen en de inhoud.
Plastic wordt niet afgebroken in de natuur. De grotere stukken plastic vallen uiteen in kleine stukjes en die stukjes hopen zich op in de natuur.
Bij luchtvervuiling denken we vaak aan de buitenlucht. Maar de luchtkwaliteit binnenshuis is vijf keer meer vervuild dan de lucht buiten.

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.