Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing
Advies isolatie huis

Laat je adviseren over isoleren

Je huis isoleren. Een hot topic, waar inmiddels veel over te vinden is. Soms zoveel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wil jij wel een droog en warm huis, maar besteed je het uitzoekwerk liever uit? Dan kan een isolatie specialist jou daarbij helpen. Lees hier wat zo´n adviseur voor jou kan betekenen en hoe je nóg meer kunt besparen.

2
Isolatie subsidie

Eerst investeren, dan besparen. Dat geldt zeker ook voor isoleren. De initiële kosten kunnen flink oplopen. Maar er is goed nieuws! In de meeste gevallen kom je namelijk in aanmerking voor een subsidie isolatie. En daarmee krijg je soms wel tot 30% van de gemaakte kosten terug.

Net als het isolatie-keuzeproces, kun je ook voor het uitpluizen van deze subsidie kiezen om het zelf te doen, óf om er iemand voor in te schakelen. De isolatie (subsidie) adviseur kan je alle in´s en out´s vertellen omtrent de voorwaarden, bedragen en het aanvraagproces. 

Tot slot is er nog een leuke extra besparing mogelijk! De burenkorting. Gaan jouw buren ook voor een betere isolatie van de kruipruimte, spouwmuur of vloer? Dan is dat voor een isolatiebedrijf ook interessant. Als jullie dezelfde werkzaamheden gaan uitvoeren en die later uitvoeren op hetzelfde moment, dan geven sommige isolatiebedrijven een gezamenlijke korting.

Liv Zaborszky

Liv Zaborszky

Expertises: Subsidies,Financieel
Toen ik er achter kwam dat verduurzamen toch echt bij jezelf begint heb ik me in 2017 aangesloten bij Duurzaamthuis. Het is super om elke dag met duurzaamheid bezig te zijn!
0 0 stemmen
Nieuw: Geef Artikel Score
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.