Heb jij je voorgenomen om dit jaar het huis energiezuiniger te maken? Of zelfs energieneutraal? Dan is de cursus ‘Hoe (ver)bouw ik mijn Huis vol met Energie’ iets voor jou. Een cursus voor particulieren die een passiefhuis willen (ver)bouwen. In 3 zaterdag middagen wordt uit de doeken gedaan hoe je van een idee een concreet plan maakt en hoe je dat vervolgens vertaalt naar de uitvoering. De cursus begint wel aanstaande zaterdag al!

cursus-energieneutraal-huis

Energiezuinig of energieleverend

De cursus is opgebouwd uit drie modules: ‘dromen over wonen’, ‘van droom naar ontwerp’ en ‘van ontwerp naar uitvoeren’. Daarbij worden de plannen steeds concreter. Elke module wordt door een andere cursusleider verzorgd. Samen met hen en de andere 10 tot 18 deelnemers, woningeigenaren, zoek je naar de beste oplossingen voor de uitdagingen die je tijdens het proces tegenkomt.

Wanneer?

De cursusdata zijn 12 en 26 januari en 16 februari, van 12.30 tot 16.00 uur. En wordt gegeven op een centraal gelegen locatie: een mooie werfkelder in het centrum van Utrecht. Kijk hier voor verdere informatie.