rebours-festivalHet Rebours festival in Groningen. Ideologisch, alternatief, innovatief en creatief. Een spectaculair, multidisciplinair festival met een brede programmering van muziek, theater, kunst, exposities en technologie waar jong en oud zowel passieve toeschouwer kunnen zijn als actief kunnen meedoen. Het festival wordt gebouwd en vormgegeven door een creatief team bouwers met gebruik van recycle materialen. Het festival zal een kunstwerk op zich zijn.

Tegendraads Festival

Het woord Rebours betekent “tegendraads” en is symbolisch voor dit festival: bewustzijn van mensen vergroten voor een gezondere toekomst in een duurzame samenleving maar ook laten zien dat innovatieve oplossingen vaak al binnen handbereik liggen en ook leuk kunnen zijn! Rebours wil het nodige zetje in de juiste richting geven naar een duurzame samenleving.

Diverse workshops

Bezoekers hebben de mogelijkheid deel te nemen aan diverse workshops en kunnen geïnformeerd worden over bruikbare en haalbare ecologische technologieën op de informatiemarkt. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om te relaxen en te genieten van de vele voorstellingen.Om te zorgen dat iedereen een plezierige tijd heeft, zijn er diverse bars en stands die bezoekers voorzien van een ruime keuze in biologisch eten en drinken.

Duurzaam festival voor jong en oud

Rebours verwelkomt mensen van alle leeftijden. Voor de jongste bezoekers is er elke middag een uitgebreid kinderprogramma samengesteld inclusief workshops. Tijdens deze workshops maken kinderen op een leuke manier kennis met alternatieve energie en een duurzame manier van leven.

Het Rebours Festival vindt plaats op 14 & 15 mei 2010 in Groningen. Voor meer informatie ga naar Rebours