Blog

Sinds 2007 zijn we bezig om duurzaam nieuws, tips en artikelen te schrijven. Dit kun je hieronder vinden.

Ecological footprint
Duurzaam leven

Jouw carbon footprint

Ontdek wat een carbon footprint is en kijk hoeveel CO2 jij uitstoot. Verander je gedrag door op de grootste vervuilers te letten.

Website van het jaar duurzaamheid
Duurzaam wonen

Nominatie website van het jaar 2020!

Geweldig nieuws! Duurzaam Thuis is genomineerd voor website van het jaar 2020 in de categorie Duurzaamheid. Met bijna 1.5 miljoen bezoeken

Wegwerpflessen en bekers
Keuken

Duurzame waterflessen en koffiebekers

In ons dagelijks leven worden we ons steeds bewuster wat we gebruiken en vooral verbruiken. Waterflessen en koffiebekers: it’s time to bring your own!

Windenergie thuis in nederland
Duurzaam wonen

Lage energieprijzen, historisch laag!

Historisch lage energieprijzen. Laag aanbod, prijzenoorlog zorgen ervoor dat prijzen zeer laag zijn. Maak er als consument nu gebruik van!

Appel schoonmaken gif
Keuken

Hoe verwijder je gif van een appel?

De appel staat in de top tien van meest bespoten fruit! Wassen verwijderd niet de pesticiden. Wat kun je dan wel doen om je appel gifvrij te maken?

Azijn schoonmaken
Badkamer

Tips: schoonmaken met azijn

Azijn is duurzaam en goedkoop. Je kunt veel dingen schoonmaken met azijn – van waterkoker tot kinderspeelgoed. Dit zijn onze tips.

Tweedehands meubels duurzaam
Duurzaam wonen

6 redenen voor tweedehands meubels

Gezonder, duurzamer en zoveel leuker. Kies voor een eigen stijl met tweedehands meubels. Laat de woonboulevards links liggen en bespaar geld!

Huisdieren hond
Dieren

Huisdieren en azijn?!

Azijn doodt schimmels, bacteriën en ziektekiemen. Ook gaat vieze geurtjes, vlooien en teken van huisdieren op een natuurlijke manier te lijf.

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.