Duurzaam sinds 2007Meer dan 650 artikelenDe duurzaamste oplossing

Blog

Sinds 2007 zijn we bezig met duurzaam nieuws, tips en artikelen te schrijven om het makkelijker te maken zelf bij te dragen. Hieronder kun je alle leuke nieuwtjes vinden rondom duurzaamheid in en rondom je huis. 

Wil je beginnen met verduurzamen en zoek je een startpunt, bekijk dan de Tien gouden regels voor duurzaam wonen. Verder kun je onze grootste thema’s vinden in het menu bovenaan. Een tipje van de sluier, isoleren maakt de meeste impact!

Schermafdruk

Water besparen in de douchecabine

Er zijn verschillende manieren om thuis water te besparen. Het besparen van water is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee….

Cover

Eenvoudig duurzaam bouwen is mogelijk!

Mensen met (zicht op) een kavel zijn dit jaar ongetwijfeld hartstikke blij, want er is in Nederland een groot gebrek aan beschikbare kavels voor nieuwbouw….

Unnamed file

Duurzaam wonen & gordijnen

Wist je dat je ook met jouw gordijnen duurzame stappen kan maken? Je kan gordijnen kopen gemaakt van gerecycled materiaal en je kan je gordijnen…

Dsc min

Microkosmos, Verhalen uit de kringloopwinkel

Ode aan de kringloopwinkel Voor veel mensen is de kringloopwinkel de locatie waar ze goedkoop aan spullen kunnen komen. Huisraad, decoratie, speelgoed of kleding, het…

Volg ons op Facebook

We gebruiken cookies en analytics zoals te lezen in ons privacybeleid. Door gebruik van de website ga je hiermee akkoord.